Unieke trouwlocatie aan het water Finley

Experience the Difference

Jullie huwelijksdag

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! De huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014!

Eerst een prachtige aankomt met wellicht een romantische boot. Vervolgens de huwelijksvoltrekking die plaatsvindt in 'The View', een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water. Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al jullie naasten, staat een DJ in 'The Bar' klaar om de feestavond knallend in te luiden.

Jullie huwelijk in stappen:

Trouwen bij Finley.. Wat zijn de mogelijkheden?

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent jullie huwelijk bij Het Witte Huis. Wij begrijpen dat als geen ander. Het is dan ook veel plannen, organiseren en beslissingen maken tot dat het zover is! Om jullie alvast een idee te geven wat de mogelijkheden zijn bij onze locatie, kunnen jullie op onze huwelijkspagina alle opties vinden omtrent een “droomhuwelijk” bij de toptrouwlocatie van het jaar!


Ontmoet onze Event Creators en ervaar de ongekende mogelijkheden bij Het Witte Huis

Vervolgens nodigen wij jullie van harte uit om onze Event Creators te ontmoeten. De Event Creators van Finley kan je zien als jullie persoonlijke adviseur. In een gesprek worden alle mogelijkheden van jullie huwelijk besproken en geven wij een rondleiding voor de diverse ruimtes.

Persoonlijk voorstel

Nadat jullie Het Witte Huis hebben ervaren, sturen wij binnen 48 uur* een persoonlijk voorstel. Onze Event Creators zullen aan de hand van de wensen precies laten zien wat er voor jullie mogelijk is. *Met uitzondering van het weekend.

 

*Uitzondering van het weekend

Save the date!

Zodra het voorstel helemaal naar wens is, gaan wij de dag vastleggen! Zodra dit is gebeurd ontvangen jullie van ons 2 facturen. Een aanbetalingsnota van 30% van het totaalbedrag,-, welke binnen 10 dagen zal worden geincasseerd. De tweede aanbetalingsnota van 60% zal 4 weken voor jullie huwelijk worden geincasseerd. Jullie droomdatum staat dan definitief in de agenda, en het plannen kan dan echt gaan beginnen.  

 

Een culinaire ervaring

Om te laten zien wat Finley op culinair gebied in huis heeft, is er een proefdiner. Tijdens deze heerlijke avond zal onze chef laten zien wat wij jullie kunnen bieden. Onder het genot van onze heerlijke wijnen, proef je de diversiteit die wij kunnen serveren op jullie droomdag. Tevens is dit weer een mooi moment om de locatie te zien, en nieuwe ideeen op te doen.

Puntjes op de i

Om ervoor te zorgen dat de dag helemaal vlekkeloos verloopt, is er een laatste gesprek. Dit is uiteraard met jullie eigen Event Creator, maar ook met de Event Manager welke de huwelijksdag begeleid. In dit gesprek nemen wij, jullie dag van A tot Z door, en blijft niks onbesproken. Nadat alles besproken is, is het eindelijk zo ver. De grote dag!!

Offerte mogelijkheden

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor “ De” dag. Wij hebben hiervoor meerdere arrangementen gecreeerd, die in elke mogelijke manier zijn te combineren. Mochten jullie hele specifieke wensen hebben voor jullie droomdag, is er de Tailor Made optie.

FAQ

De veelgestelde vragen worden in de maand juli weer beschikbaar gesteld.

Komen jullie ook even snuffelen?

Finley ‘Het Witte Huis’ opent regelmatig haar deuren voor aankomende bruidsparen die opzoek zijn naar een stijlvolle en unieke trouwlocatie. Zo nodigen wij ook jullie graag uit om de locatie en haar mogelijkheden te presenteren. Neem contact op met een van Onze Event Creators om een afspraak in te plannen!

Afspraak inplannen?

Maak hier een afspraak met één van de event creators! Om jullie zo goed mogelijk te helpen vragen we jullie alle velden in te vullen. Hier onderstaand het formulier om een afspraak in te plannen. Na het versturen van het formulier zal één van de event creators contact met u op nemen om de afspraak te bevestigen. We kijken uit jullie te mogen ontvangen bij ‘Het Witte Huis’.