x

Trouwlocatie

Unieke trouwlocatie aan het water

Unieke trouwlocatie aan het water

Ervaar het verschil. Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! De huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis tot tweemaal toe bekroond geweest met de Toptrouwlocatie Award. Eerst een prachtige aankomt met wellicht een romantische boot. Vervolgens de huwelijksvoltrekking – buiten in de tuin aan de Loosdrechtse Plasen of bij wat slechter weer in de View  onze schitterende koepelzaal met panorama over de Loosdrechtse Plassen.  Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al jullie naasten, staat een DJ in ‘The Bar’ klaar om de feestavond knallend in te luiden. Je kunt hier in stijl, in alle rust trouwen, sfeervol borrelen en luxe dineren, en dansen tot in de kleine uurtjes.

Op een sprookjesachtige locatie
Een droomhuwelijk begint bij een sprookjesachtige trouwlocatie nabij Utrecht. En dat is Finley Het Witte Huis aan de Loosdrechtse Plassen al sinds 1932. Trouwen op een idyllisch plekje, verscholen tussen de bossen met een schitterend uitzicht over het weelderige groen en een sfeervol verlichte tuin tijdens de avonduren.

Jullie worden omringd door een oase van rust waarbij het aan niets zal ontbreken. Trouwen in Het Witte Huis betekent kiezen voor een unieke trouwlocatie en een uitstekende service. Ons gastvrije team staat daarom graag klaar om jullie speciale dag geheel volgens wens te laten verlopen. Hoe klein en intiem of groot en uitbundig dan ook. Een onvergetelijke huwelijksceremonie met aansluitend een heerlijk diner? Onze chefkok weten jullie ongetwijfeld te verrassen met de meest bijzondere gerechten. Een receptie met een onvergetelijk feest tot in de late uurtjes? Vertel ons jullie wensen en wij maken het mogelijk.

Je trouwdag is een mijlpaal in je leven! Een dag om bewust mee te maken en van te genieten.  Daarom neemt Finley je alle zorgen uit handen. Natuurlijk pas nadat tot in detail al jullie wensen zijn besproken met onze wedding adviseurs. Zij denken ook graag met jullie mee en helpen graag met de benodigde inspiratie.

TROUWEN BIJ FINLEY. WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?
Een dag om nooit te vergeten, dat betekent jullie huwelijk bij Het Witte Huis. Wij begrijpen dat als geen ander. Het is dan ook een kwestie van veel plannen, organiseren en beslissingen maken totdat het eindelijk zover is! Om jullie alvast een idee te geven wat de mogelijkheden zijn bij onze locatie, kunnen jullie op onze huwelijkspagina alle opties vinden omtrent een “droomhuwelijk” bij de toptrouwlocatie in Amsterdam van het jaar!

Bekijk onze huwelijksarrangementen

JULLIE HUWELIJK BIJ FINLEY AAN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

Wil je je huwelijk bij Finley vieren? Mail ons dan voor het maken van een afspraak.  Graag plannen we dan een rondleiding voor jullie in om persoonlijk jullie wensen te bespreken met onze mogelijkheden. Dit kan wat ons betreft ook in het weekend. Of mail je voorkeursdatum en/of  wensen door dan maken we op hoofdlijnen een globale offerte en sturen we je onze huwelijksarrangementen en prijs/kortingskalender toe.

Betreft:
Huwelijk
Gisteren hebben wij in een geweldige setting met super vriendelijk en behulpzaam personeel ons huwelijk hier mogen vieren! Een speciaal bedankje voor Mitch voor je meedenken in een andere optie voor de aankomst en alle kleine wijzigingen welke nodig waren i.v.m. de weersomstandigheden. Dank jullie allemaal! Rian & Laurens
- Rian & Laurens -

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN RONDLEIDING EN ERVAAR DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN BIJ HET WITTE HUIS

In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden van jullie huwelijk besproken en geven wij een rondleiding door de verschillende ruimtes. Te allen tijde kun je rekenen op een persoonlijk aanspreekpunt en gericht advies.

PERSOONLIJK VOORSTEL
Nadat jullie Het Witte Huis hebben met eigen ogen hebben ervaren, sturen wij binnen 48 uur een persoonlijk voorstel met de hoofdlijnen. Uiteraard kunnen alle details tot één maand voor jullie huwelijk nog worden aangepast aan jullie definitieve wensen.

SAVE THE DATE!
Zodra het voorstel op hoofdlijnen naar wens is, gaan wij de dag vastleggen en aan jullie bevestigen! Jullie droom datum staat dan definitief in de agenda, en het plannen kan dan echt gaan beginnen.

PUNTJES OP DE I TIJDENS HET EINDGESPREK
Om ervoor te zorgen dat jullie bruiloftsdag helemaal vlekkeloos verloopt plannen we altijd ongeveer 1 maand voor de bruiloft datum een eindgesprek in. Hierbij is dan ook jullie ceremoniemeester en onze Event Manager aanwezig. In dit gesprek nemen we gezamenlijk, jullie dag van A tot Z door, en blijft niets onbesproken. Nadat alles besproken is, is het eindelijk zo ver. De grote dag!

OFFERTE MOGELIJKHEDEN
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor ‘Dé Dag’. Wij hebben hiervoor meerdere arrangementen gecreëerd, die op elke mogelijke manier zijn te combineren. Mochten jullie hele specifieke wensen hebben voor jullie droomdag, is er uiteraard een ‘Tailor Made’ optie.