x

Vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie

Staat er een belangrijke of bijzondere vergadering op de agenda? Of juist een informele brainstormsessie? De sfeer en locatie hebben een grote invloed op de uitkomst van een vergadering. Een bijzondere vergaderlocatie is dan ook een verrijking voor elke bijeenkomst. Creatieve ideeën komen namelijk beter tot stand in een inspirerende vergaderruimte, een locatie die anders is dan alle andere locaties. Een plek die alles behalve doorsnee is en vooral niet doet herinneren aan de dagelijkse hectiek op de werkvloer. Om daarbij wel tot een andere invalshoek te kunnen komen en voor creatieve ingevingen te zorgen, om zo het maximale uit de vergadering te halen. Bij vergaderen komt immers meer kijken dan alleen praten. Zorg ervoor dat je volgende vergadering een verrassende wending krijgt en kies voor een locatie die anders is.

Bekijk onze zakelijke arrangementen

EEN VERGADERING BIJ FINLEY

Wilt u uw vergadering bij Finley houden? We maken graag een afspraak om uw specifieke wensen te inventariseren. Komt u gerust een keer kijken. Wij staan voor u klaar.

Betreft:
Zakelijk
Wij hebben gisteren een onvergetelijke dag gehad bij Finley! Locatie is top, de service geweldig, eten uitstekend! Heel erg bedankt!!!!
- Mike -

Het Witte Huis: waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vergaderlocatie nabij Amsterdam? Finley voorziet graag in de perfecte plek voor jouw volgende bedrijfsvergadering. Onze oprechte gastvrijheid en de voortreffelijke locatie van het Witte Huis hebben ervoor gezorgd dat we vergaderen al jaren naar een hoger plan weten te tillen. Mede dankzij de prachtige ligging aan de Loosdrechtse Plassen, zijn wij in 2012 en 2014 uitgeroepen tot de nummer één locatie van Nederland. Ga voor de ultieme combinatie van een inspirerende werklocatie en een gezonde dosis ontspanning en vergader aan de rustgevende Loosdrechtse Plassen. Dat is nog eens effectief en bijzonder vergaderen.

Wat kun je verwachten?
Wil je zoveel mogelijk uit jouw vergaderlocatie in Amsterdam halen? Finley denkt graag met je mee en zorgt daarbij voor een totaaloplossing. Dat betekent 8 uur vergaderen, inclusief lunch voor € 990,00 voor 11 personen. Hierbij maak je gebruik van één van onze schitterende boardrooms inclusief de faciliteiten. Daarnaast geniet je de gehele dag van koffie/thee en in de middag van energy food. Na een intensieve vergadering kun je bij Finley ook gebruik van één van onze boten om gezamenlijk met je collega’s lekker uit te waaien. Deze boot is inclusief schipper al beschikbaar vanaf €375,00 per boot, voor maximaal 20 personen. Kortom, met Finley kies je voor de ultieme vergaderlocatie gelegen aan het water: een unieke ruimte op een unieke plek.

Wil je meer informatie over onze vergaderlocatie in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.