Babyshower

Als je feest écht bijzonder moet zijn!

Groots vieren met Finley

Geen groter geluk is denkbaar dan de geboorte van je kind. Zo’n gebeurtenis wil je natuurlijk groots vieren en dat kan met de hulp van Finley. Met ons ervaren Finley Team kun je alle kanten op; voor zowel een intieme lunch/diner met familie als voor een groots feest. Hoe klein of groot je wens voor de baby ook is, het is ons streven om jou alle zorgen uit handen te nemen.

Bekijk onze particuliere arrangementen

EEN BABYSHOWER BIJ FINLEY

Wilt u uw babyshower bij Finley vieren? We maken graag een afspraak om uw specifieke wensen te inventariseren. Komt u gerust een keer kijken. Wij staan voor u klaar.

Betreft:
Particulier
Top locatie !! Erg leuke avond gehad
- Danny -

Bedenk het maar en het kan, dat is ons credo.

Hoe we dat doen? Bedenk het maar en het kan, dat is ons credo. Dus wil je alles versierd hebben met ballonnen in de vorm van roze hartjes? Of wil je overal cupcakes, hapjes, drankjes, een lunch of zelfs een uitgebreid vijfgangendiner? Je zegt het maar. Finley regelt een ervaren kinderoppas als jij dat wilt. Of een ballonnenclown voor de komische noot. En wat te denken van een fotograaf die deze unieke gebeurtenis haarscherp voor je vastlegt en je nadien verrast met een professioneel collageboek? Het kan allemaal.

Kun je ook niet meer wachten om een onvergetelijke Baby Shower te houden voor je vrienden en familie? Aarzel dan geen moment en neem contact met ons op. Finley is dé bewezen expert op dit gebied. Wij adviseren niet alleen, we zorgen ook dat jouw Baby Shower een feest wordt waar iedereen nog lang over na zal praten!