Boardroom

Boardroom: een unieke locatie

Boardroom: een unieke locatie

Ben je op zoek naar een inspirerende en unieke boardroom voor belangrijke zakelijke bijeenkomsten? De rustgevende omgeving en het schitterende uitzicht maakt onze boardroom tot de ultieme locatie voor jouw relatie-evenement. Onze bijzondere boardroom wordt dan ook geboekt voor belangrijke bijeenkomsten, corporate events en privé diners. Het fantastische uitzicht, de voortreffelijke catering en de vergaande aandacht voor elk detail maken van jouw bijeenkomst bij voorbaat al een garantie op succes. Want bij Finley staat service op het allerhoogste niveau te allen tijde centraal. Dat betekent gastvrijheid zoals deze behoort te zijn: recht uit het hart en met waardering voor elke gast. Onze boardroom sluit daarom altijd aan bij de verwachtingen van onze gasten.

Bekijk onze zakelijke arrangementen

EEN BOARDROOM BIJ FINLEY

  Betreft:
  Zakelijk
  Exceptional Venue!
  - Niels -

  Boardrooms bij Finley

  Finley Het Witte Huis is niet zomaar een plek. De historie van Het Witte Huis gaat terug tot maar liefst 1932. Al 84 jaar lang zorgen we daarbij voor een warme gastvrijheid en het perfecte podium voor belangrijke bijeenkomsten en boardrooms. Haal het beste uit jezelf naar boven dankzij de rustgevende omgeving aan de Loosdrechtse Plassen. Geniet daarbij in een rietgedekte design villa met een buitenterras aan het water. Finley biedt de perfecte locatie voor jouw event, meeting of presentatie. De recentelijk gerestylde villa is dan ook jouw entree naar een uniek en stijlvol event. In de strakke tuin geniet je in de zomer van het waanzinnige uitzicht over het water met passerende zeilboten en in de winter komt het warme wintergevoel je met open armen tegemoet, terwijl schaatsers over de bevroren plassen schaatsen. Inspirerende boardrooms beginnen aan de Loosdrechtse Plassen.

  Rekenen op een traditioneel goede service
  Als je echt creatieve speelruimte nodig hebt of een goede indruk wilt maken, dan is onze boardroom de vergaderlocatie die creativiteit en nieuwe kansen ademt. In onze boardrooms voelt elke gast zich namelijk meteen thuis. Elke week worden in onze boardrooms barrières doorbroken, creatieve ideeën bedacht en voortreffelijke bedrijfspresentaties gegeven. De inspirerende vergaderlocatie van Finley is daarmee de perfecte plek voor baanbrekende ontwikkelingen die gepaard gaan met een vertrouwde omgeving. Terwijl jij de beslissing maakt, zorgen onze ervaren hosts voor een traditioneel goede service. Ons enthousiaste team voorziet je dan ook graag van een gezonde dosis energie en neemt je alle zorgen uit handen. Zodat jij je kunt richten op de reden voor de geplande bijeenkomst.

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay