Evenementenlocatie

Evenementenlocatie: de ultieme plek

Evenementenlocatie: de ultieme plek

Heeft u binnenkort een belangrijke meeting op de agenda staan of een gezellig evenement? Finley is de ultieme evenementenlocatie voor kleine en grote evenementen. Al jaren zijn we de plek voor zakelijke en privé gelegenheden. Uw event moet memorabel zijn, een evenement waar mensen nog jaren aan terug denken. De locatie speelt hier vaak een bepalende rol in.
Evenementen moeten van begin tot eind kloppen. Alleen dan zorgt u ervoor dat uw gasten een fijne dag hebben. Bij evenementen zitten problemen in een klein hoekje. Laat de organisatie dan ook over aan een team van professionals die jarenlange ervaring heeft met het organiseren van grote en kleine intieme events.
Kies voor een idyllische plek waar de zorg voor het evenement u uit handen wordt genomen. Bij Finley Het Witte Huis maken we gebruik van een team ervaren Event Managers die al uw wensen voor een bijzondere dag waarmaken.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld die tot een geslaagd evenement aan de Loosdrechtse Plassen leiden. Een evenement kan aan de waterkant in de buitenlucht plaatsvinden, maar ook binnen hebben we diverse ruimtes die zich uitstekend lenen als evenementenlocatie. Onze evenementenlocatie toveren we graag om tot het perfecte podium voor uw dag. Het enige wat u hoeft mee te nemen is de zon en een goed humeur, wij doen de rest.

Bekijk onze particuliere arrangementen

EEN EVENEMENT BIJ FINLEY

  Betreft:
  Zakelijk

  Beautiful location, excellent staff took great care of us.
  - Doug -

  Het Witte Huis: al sinds 1932 een begrip

  Met de dienstverlening van Finley kiest u voor zekerheid en jarenlange ervaring met evenementen. De evenementen van Finley gaan namelijk terug tot ver in de vorige eeuw. Al sinds 1932 zorgen we voor één van de meest geschikte evenementenlocaties in Amsterdam. Dit doen we door een inspirerende evenementenlocatie te combineren met ouderwetse gastvrijheid. Alleen al onze bijzondere plek, die toch een beetje als thuis aanvoelt, zorgt ervoor dat veel evenementen perfect bij ons passen. Het Witte Huis in Nieuw Loosdrecht is een uitermate geschikte evenementenlocatie voor een gezellige familiefeest, besloten meeting, exclusieve bijeenkomst of unieke presentatie.

  De recent gerestylde, rietgedekte design villa beschikt over een buitenterras, een eigen jachthaven en een prachtig uitzicht over het water. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook rekenen op een uitstekende catering, waarbij alle versnaperingen met liefde zijn klaargemaakt. Onze chefkok gaat me u samen door de het menu, waarbij u bij iedere gang weer wordt verast.

  Een evenementenlocatie om nooit te vergeten
  Bent u op dit moment op zoek naar een unieke en onvergetelijke evenementenlocatie in Utrecht? Ons enthousiaste team weet precies wat er nodig is voor het succesvol slagen van uw volgende bijeenkomst. Wij denken dan ook graag met u mee over de exacte invulling van uw event. Daarbij hoort uiteraard een gezonde dosis enthousiasme en maatwerk van de bovenste plank. Zo zijn de ruimtes in het Witte Huis geheel naar eigen wens in te richten, wordt er een optimale privacy gegarandeerd en kan er eventueel extra beveiliging worden ingeschakeld. Maar ook het maken van een entree per sloep of limousine behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt, wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay