Heisessie

voor een onvergetelijke indruk

Heisessie: voor een onvergetelijke indruk

Ben je die saaie vergaderzaal helemaal zat? Organiseer dan een verfrissende heisessie. Dat is vergaderen in een verhelderende en rustige omgeving, maar wel onder het genot van alle benodigde faciliteiten en comfort. Een heisessie betekent een creatieve bijeenkomst op een locatie waar je in alle rust kunt vergaderen. Zonder gestoord te worden en ver weg van de werkvloer en de alledaagse hectiek. De heisessies zorgen vooral voor nieuwe ingevingen, wanneer je deze combineert met inspirerende activiteiten. Vanzelfsprekend dient de locatie daarbij wel midden in de natuur te liggen en moet de plek voldoende rust, ruimte en privacy bieden. Spreekt dit jou wel aan? Dan kies je voor een bijzondere heisessie van Finley. Om zo het beste uit jezelf naar boven te halen. In alle rust, op het tempo waar jij je goed bij voelt.

Bekijk onze zakelijke arrangementen

EEN HEISESSIE BIJ FINLEY

Wilt u een heisessie bij Finley doen? We maken graag een afspraak om uw specifieke wensen te inventariseren. Komt u gerust een keer kijken. Wij staan voor u klaar.

  Betreft:
  Zakelijk

  Echt top! A tot Z klopte alles!
  - Martijn -

  Heisessie bij Finley

  Finley Het Witte Huis staat voor een mooi verhaal. Een verhaal dat inspireert en teruggaat tot het jaar 1932. Al meer dan tachtig jaar lang roept onze locatie aan de Loosdrechtse Plassen warme herinneringen op bij gasten die kennis hebben gemaakt met onze prachtige villa. Waan jezelf daarom alvast in een rietgedekt design villa met een buitenterras dat een ongeëvenaard uitzicht biedt op de Loosdrechtse Plassen. Kom tot nieuwe ideeën en standpunten, terwijl je aan het water uitwaait. Of geniet simpelweg op het strak gemaaide grasveld van een hapje en een drankje. Finley biedt de perfecte plek voor jouw inspirerende heisessie, de ultieme plek voor nieuwe bevindingen. Precies zoals een heisessie hoort te zijn.

  Inspirerende en vruchtbare heisessie
  Wellicht staat jouw onderneming voor grote veranderingen of een bepaalde uitdaging. Misschien is het zelfs zo dat er belangrijke strategische keuzes voor de lange termijn moeten worden gemaakt. Er moeten knopen worden doorgehakt. Als je een heisessie organiseert, wil je daarom wel dat het goed gebeurt. Het moet de geïnvesteerde tijd dan ook meer dan waard zijn. Een memorabele dag met impact dus. Dat kan gelukkig. Bij Finley bieden we niet alleen een uitermate geschikte plek voor de sessie, maar helpen we ook graag met de randzaken. Zodat jij kunt doen waarvoor je gekomen bent: knopen doorhakken.

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay