Trouwlocatie

Unieke trouwlocatie aan de Loosdrechtse Plassen

Unieke trouwlocatie aan het water

Wat fijn dat u op zoek bent naar een trouwlocatie. Een huwelijksdag is voor veel stellen de mooiste dag van hun leven. We weten als geen ander dat de trouwdag van begin tot eind een perfecte dag moet zijn voor de bruid, bruidegom en de trouwerij gasten.

Het is niet voor niets dat wij een officieel geregistreerde trouwlocatie zijn. We snappen de wensen die een aanstaande bruid en bruidegom hebben. Kies voor een locatie die daarnaast tot meerdere malen toe bekroond is met de Toptrouwlocatie Award.

Een bruiloft bij Finley  kan er als volgt uit komen te zien. Aankomst bij de unieke trouwlocatie met de auto of wellicht met een romantisch aangeklede boot over de Loosdrechtse Plassen. De huwelijksvoltrekking kan bij mooi weer in de onze prachtige tuin plaatsvinden. Daarnaast kan de huwelijksvoltrekking ook gehouden worden in onze koepelzaal “de View”. Deze zaal geeft een mooi panorama beeld van de Loosdrechtse Plassen.

Na de ceremonie, verplaatst u zich richting “The Bar” waar een DJ of band voor u klaarstaat om de avond feestelijk in te luiden. Bij Finley kunt u in stijl trouwen, waarna u feestend uw nieuwe levensfase begint.

Trouwen op een Sprookjesachtige Locatie
Droombruiloften beginnen bij prachtige en unieke trouwlocaties. Finley het Witte Huis is al tientallen jaren een bijzondere trouwlocatie voor grote en kleine bruiloften. Onze locatie, in de buurt van Utrecht, is een idyllisch plekje dat schuilgaat tussen de bossen. In deze oase, met schitterend uitzicht over de Plassen, kunt u de hele dag doorbrengen.

Trouwen bij Finley staat unaniem aan uitstekende service. Naast onze unieke trouwlocatie zal u de hele dag verzorgd worden door ons gastvrije team. Samen met u nemen we uw wensen voor de dag door, waardoor ons team weet hoe ze uw dag naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kleine bruiloften of grote bruiloften, bij Finley hebben we jarenlange ervaring om van elke bruiloft een unieke, perfecte gelegenheid te maken. Onze chefkok verzorgt een heerlijk diner en we toveren onze locatie graag om tot feestgelegenheid.

Als bijzondere trouwlocatie nemen we u graag alles uit handen waardoor u gerust kunt genieten van uw speciale dag. Ons team van wedding adviseurs neemt me u in detail door wat uw wensen zijn. Natuurlijk zijn ze ook in staat om u te adviseren bij uw ideeën en de uitwerking hiervan.

Trouwen bij Finley. Wat zijn de mogelijkheden?
Aangezien elke trouwerij uniek is, hebben we verschillende arrangementen waaruit u kunt kiezen. Daarnaast staan we open voor al uw ideeën. Samen met u gaan we plannen, organiseren en beslissingen maken waardoor u de droombruiloft van uw krijgt. Om de mogelijkheden van Finley het Witte Huis te bekijken kunt u op deze pagina een paar sfeerbeelden zien.

Bekijk onze huwelijksarrangementen

UW HUWELIJK BIJ FINLEY AAN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

Wilt u graag trouwen bij Finley het Witte Huis? Mail ons voor het maken van een afspraak. Graag plannen we een rondleiding in waarbij u alle ruimtes van onze locatie kunt bewonderen. Doordeweeks of in het weekend, u kunt altijd bij ons terecht. Op locatie bespreken we ook graag uw wensen en lichten we de mogelijkheden van Finley toe.
Vergeet ook niet om uw voorkeursdatum door te geven, dan weten we gelijk of we u kunnen helpen op die precieze datum. Als u uw wensen en de grote lijnen van uw dag doorgeeft dan kunnen we u een globale offerte toesturen. Daarnaast sturen we onze huwelijksarrangementen en prijs/kortingskalender toe.

  Betreft:
  Huwelijk

  Gisteren hebben wij in een geweldige setting met super vriendelijk en behulpzaam personeel ons huwelijk hier mogen vieren! Een speciaal bedankje voor Mitch voor je meedenken in een andere optie voor de aankomst en alle kleine wijzigingen welke nodig waren i.v.m. de weersomstandigheden. Dank jullie allemaal! Rian & Laurens
  - Rian & Laurens -

  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN RONDLEIDING EN ERVAAR DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN BIJ HET WITTE HUIS

  In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden van een bruiloft bij Finley Het Witte Huis besproken. Ook geven wij u een rondleiding door de verschillende ruimtes. Ten alle tijden kunt u rekenen op een persoonlijk aanspreekpunt en gericht advies.

  PERSOONLIJK VOORSTEL
  Nadat u de trouwlocatie ‘Het Witte Huis’ met eigen ogen heeft kunnen ervaren, sturen we binnen 48 uur een persoonlijk voorstel met de hoofdlijnen van uw droombruiloft. Uiteraard kunnen alle details tot één maand voor de bruiloft nog worden aangepast. Hierdoor heeft u nog wat speelruimte wat betreft uw wensen.

  SAVE THE DATE!
  Zodra het voorstel qua hoofdlijnen naar wens is, gaan wij de dag vastleggen en bevestigen! Uw datum staat dan definitief in de agenda, en het plannen kan dan echt gaan beginnen. De bevestiging is dubbelzijdig.

  PUNTJES OP DE I TIJDENS HET EINDGESPREK
  We plannen altijd een maand voor de datum van uw bruiloft een eindgesprek in. Hierdoor voorkomen we verschillen in planning en zorgen we voor het vlekkeloos verlopen van uw bruiloftsdag. Aanwezig bij dit gesprek is uw ceremoniemeester en onze Event Manager.
  De dag wordt van A tot Z doorgesproken, waarbij we snel uitvinden of u of wij iets over het hoofd hebben gezien. Ook kunnen hier eventuele veranderingen nog worden doorgevoerd in uw dag. Na het eindgesprek ligt uw bruiloft vast. Eventuele aanpassingen worden door ons nog voor u uitgevoerd.

  OFFERTE MOGELIJKHEDEN
  We hebben een aantal arrangementen samengesteld voor u. Hier kunt uit kiezen, maar arrangementen zijn ook onderling met elkaar te combineren. Heeft u een heel ander idee voor uw dag, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. We stellen dan graag een pakket op maat voor u op waardoor we verzekeren dat uw dag gaat zoals u het voor ogen had. Vraag nu naar de mogelijkheden bij Finley Het Witte Huis!

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay