Verjaardagen

Als je verjaardag écht bijzonder moet zijn!

Creatieve verjaardag bij Finley

Wil je extra cachet geven aan je speciale verjaardag of wil je je partner verrassen met een surprise party? Ook dat kan bij Finley. Onze droom locatie aan de Loosdrechtse Plassen heeft alle ingrediënten in zich voor een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Bekijk onze particuliere arrangementen

EEN VERJAARDAG BIJ FINLEY

Wil je je verjaardag bij Finley vieren? Mail ons je wensen of maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

  Betreft:
  Particulier
  Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken, de organisatie was perfect, en een  geweldige crew ! Alles tot in de puntjes verzorgd! Geef ze nogmaals onze complimenten! Gisteren, en ook nog, vanochtend alleen maar lovende woorden van gasten ontvangen. Wij kijken terug op een geweldig event! Hartelijke groeten, Louis
  - Louis -

  Verrassende thema’s en ludieke concepten.

  Het Team doet namelijk niets liever dan meedenken over verrassende thema’s en ludieke concepten. Onze labels Finley Food, Finley Visuals en Finley Styling maken van jouw feest een onvergetelijke belevenis. Precies zoals jij dat in gedachten hebt.

  Niet voor niets is Finley’s Het Witte Huis de ideale locatie voor ieder verjaardagsfeest. Daar komt bij dat we de mensen en de ervaring hebben om je te ondersteunen alle voorbereidingen en bij de uitvoering op de grote dag zelf. Ben je benieuwd naar de oneindige mogelijkheden?

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay