Verjaardagen

Als je verjaardag écht bijzonder moet zijn!

Creatieve verjaardag bij Finley

Wil je extra cachet geven aan je speciale verjaardag..of wil je je partner verrassen met een surpise party. Ook dat kan bij Finley. Onze droom locatie aan de Loosdrechtse Plassen heeft alle ingredienten in zich voor een oververgetelijk verjaardagsfeest.

Bekijk onze particuliere arrangementen

EEN VERJAARDAG BIJ FINLEY

Wil je je verjaardag bij Finley vieren? Mail ons je wensen of maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Betreft:
Particulier
Mooiste en beste trouwlocatie ever en wat een service we zijn er gisteren getrouwd we hebben nu nog een smile on our face van oor tot oor Nikki & petroy dankje dankje dankje wat stond alles er mooi bij prachtig en super goed geregeld we zijn jullie eeuwig dankbaar een onvergetelijke dag in de perfecte locatie.
- Alwin -

Verrassende thema’s en ludieke concepten.

Het Team doet namelijk niets liever dan meedenken over verrassende thema’s en ludieke concepten. Onze labels Finley Food, Finley Visuals en Finley Styling maken van jouw feest een onvergetelijke belevenis. Precies zoals jij dat in gedachten hebt.

Niet voor niets is Finley’s Het Witte Huis de ideale locatie voor ieder verjaardagsfeest. Daar komt bij dat we de mensen en de ervaring hebben om je te ondersteunen alle voorbereidingen en bij de uitvoering op de grote dag zelf. Ben je benieuwd naar de oneindige mogelijkheden?

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay