Feestlocatie

Een betoverende feestlocatie aan de Loosdrechtse Plassen

Een betoverende feestlocatie

Zie je het al voor je, de gezichten van je vrienden en familie, als ze arriveren bij de feestlocatie. De luxe, hagelwitte villa aan het mooiste stuk van de Loosdrechtse Plassen? En dan moet de échte betovering nog beginnen! Jij bepaalt daarbij helemaal hoe jouw ideale feestje en feestlocatie eruit ziet. Een romantische lunch in Italiaanse stijl, aan prachtig gedekte tafels bij het water of toch liever een swingend feest met live band waar iedereen jaren later nog over praat? En als jij samen met je gasten aan het genieten bent, zorgt ons ervaren en gastvrije team ervoor dat geen enkel detail van je feest wordt vergeten. Finley: als jouw feest en feestlocatie écht bijzonder moet zijn!

Bekijk onze particuliere arrangementen

EEN FEEST BIJ FINLEY

Finley als uw feestlocatie? We maken graag een afspraak om uw specifieke wensen te inventariseren. Komt u gerust een keer kijken. Wij staan voor u klaar.

  Betreft:
  Particulier

  De mooiste locatie van midden-Nederland. Maar, ondanks dat de uiterlijke verschijningsvorm van een locatie belangrijk is, zijn het toch de mensen op de locatie zelf die de dag voor je kunnen maken of breken. Juist dit aspect is bij Finley top geregeld. Een echte glimlach is hier normaal en niets is te veel moeite. Je voelt je echt te gast!
  - Remko -

  Als jouw feest écht bijzonder moet zijn

  Lange, prachtig gedekte tafels aan de waterkant bij onze feestlocatie. Een uitbundige lunch in Italiaanse stijl met je beste vrienden op een betoverende feestlocatie in Amsterdam. Je hebt er vast wel eens van gedroomd, toch? Wij regelen het graag voor je en zorgen ervoor dat het écht onvergetelijk wordt. Een bijzondere verjaardag, huwelijksjubileum of gewoon zin om je vrienden en familie eens flink te verwennen. Soms zijn er in het leven belangrijke mijlpalen die het verdienen om écht bijzonder gevierd te worden. De geboorte van je kind of kleinkind? Je 40ste, 50ste, 60ste of 70ste verjaardag? 25 of 50 jaar bij elkaar? Het maakt niet uit wat de reden is, ons enthousiaste team zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt. Want, wat is er nu mooier dan om met al je dierbaren samen te dineren bij zonsondergang, met een prachtig uitzicht over het verstilde water van de Loosdrechtse Plassen?

  Volledige feestlocatie op-maat: het is jouw feestje
  Al sinds 1932 verzorgen we onvergetelijke feesten op onze schitterende locatie aan de Loosdrechtse Plassen. Daarbij wordt aan alle details gedacht. Een feestlocatie moet bijvoorbeeld passen bij de grootte van jouw gezelschap. Bij Het Witte Huis zit dat wel goed. We beschikken dan ook over zowel compacte zalen als voldoende buitenruimte. We laten je daarom graag wat voorbeelden zien van feesten die we voor je kunnen organiseren. Uiteraard kun je deze nog volop aanpassen en aanvullen naar jouw smaak. Zo kun je op onze feestlocatie nabij Utrecht uitwaaien aan boord van een Jan van Gent sloep met schipper of zelf het roer in handen nemen aan boord van onze mooie sloepen. Ons ervaren team helpt je graag hierbij, want jij bepaalt.

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay