Vergaderlocatie

Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen

Voor een bijzondere vergaderlocatie

Heeft u binnenkort een bijzondere of belangrijke agenda op de planning staan? Of misschien een informele brainstormsessie? Voor belangrijke vergaderingen en meetings is het fijn als u weg bent uit uw dagelijkse omgeving. Niet langer wordt u dan afgeleid door de dagelijkse werkzaamheden, maar u en uw team kunnen zich focussen op het doel van de dag.

Finley is een bijzondere vergaderlocatie tussen de bossen en gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Onze creatieve locatie zorgt ervoor dat uw team niet gestoord wordt en zich zo goed mogelijk kan concentreren op de vergadering of brainstorm sessies. U kunt een of meerdere van onze boardrooms afhuren waardoor u een geslaagde bedrijfsvergadering realiseert.

De dagelijkse hectiek van werk is weg. Tijdens de pauze wordt u niet gestoord waardoor u echt tot rust kunt komen. Na uw vergadering kunt u nog kiezen voor een diner bij Finley of een boottocht over de Loosdrechtse Plassen. Zo is het niet alleen een werkdag maar ook een dag van ontspanning.

Een vergadering is tot nieuwe inzichten komen, creatieve ingevingen krijgen en afspraken maken waar een organisatie zichzelf naar een hoger niveau tilt. Vergaderingen met klanten zijn meer dan alleen praten, het gaat ook over het vastleggen van een klantrelatie. Het is het bevestigen van het vertrouwen van twee kanten. Kies voor een inspirerende vergaderlocatie waardoor uw volgende vergadering of klantoverleg een verrassende wending krijgt.

Bekijk hier onze zakelijke folder.

EEN VERGADERING BIJ FINLEY

Wilt u bij Finley vergaderen? Graag horen wij van u op welke data u deze vergadering zou willen houden. We maken graag een afspraak met u om uw specifieke wensen voor de vergadering door te nemen. Daarnaast kunt u ook onze zakelijke arrangementen opvragen met uitleg. Arrangementen zijn ook onderling met elkaar te combineren. Naast de zakelijke arrangementen kan Finley ook een pakket op maat voor u samenstellen.

  Betreft:
  Zakelijk

  Het was een geslaagd event, dank voor de goede zorgen en graag tot ziens!
  - Capgemini -

  Finley het Witte Huis: waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat

  Een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam met oprechte gastvrijheid is wat Finley het Witte Huis u biedt. Voor uw volgende bedrijfsvergadering verwelkomen wij u graag op onze unieke vergaderlocatie tussen de bossen. Al jaren is Finley een vergaderlocatie waar kleine en grotere vergaderingen gehouden worden.

  Kies voor de ultieme combinatie van een inspirerende werklocatie en een gezonde dosis ontspanning en vergader aan de rustgevende Loosdrechtse Plassen. Dát is nog eens effectief en bijzonder vergaderen.

  Wat kunt u verwachten?
  Als u het maximale wilt halen uit uw vergaderlocatie dan denkt Finley graag met u mee. Zo kunnen we een compleet arrangement voor u verzorgen. Dit houdt in 8 uur vergaderen, inclusief lunch voor € 990,00 voor 11 personen. Hierbij maakt u gebruik van één van onze schitterende boardrooms inclusief alle faciliteiten. Daarnaast geniet u de gehele dag van koffie en thee, in de middag krijgt u energy food aangeboden waarna u weer fris de vergadering in gaat. Na een intensieve vergadering kunt u bij Finley ook gebruik maken van één van onze boten om gezamenlijk met collega’s lekker uit te waaien. Het is de perfecte afsluiting van een intensieve vergaderdag. Deze boot is inclusief schipper al beschikbaar vanaf €375,00 per boot, voor maximaal 20 personen. Kortom, met Finley kiest u voor de unieke vergaderlocatie gelegen aan het water. Finley Het Witte Huis is een inspirerende ruimte op een unieke plek.

  Wilt u meer informatie over onze bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam of onze zakelijke arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay