Referenties

Lees onze referenties

Veel van onze gasten sturen na afloop van hun bijzondere moment een bedankje. Dat stellen we natuurlijk enorm op prijs! Wilt u weten wat ze over ons zeggen? Lees dan de referenties.

Huwelijk
Particulier
Zakelijk
We hebben afgelopen zondag een fantastische dag gehad. Eva en Boet vonden het geweldig, van de gasten heb ik alleen maar enthousiaste reacties gehoord en ik heb het heel prettig gevonden om met jullie samen te werken! De boottocht was een verrassing voor Eva en Boet.
- Eva & Boet -
Ik wilde je toch even laten weten dat ik van heel veel gasten zoveel complimenten heb ontvangen over de bediening op de bruiloft van Krystle en Jan Willem. Ik vond het zelf ook super werken met iedereen. Allemaal even vriendelijk en meedenkend   Heel fijn en lieve mensen allemaal! En fantastische crew op een droomlocatie   Dank nogmaals voor alles en wie weet tot een volgende keer!
- Krystle & Jan Willem -
Bedankt voor de prachtige dag, het was precies zoals we het hadden bedacht, voor ons had het niet mooier kunnen zijn!
- Mirjam & Valentino -
Ik krijg alleen maar complimenten over de bijeenkomst van gisteren. Deze complimenten wil ik graag aan jou en je team overbrengen. Jullie komen zeker op mijn lijstje om nog een keer terug te komen 😊.   Dank je wel voor de fles cava die ik meekreeg toen ik naar huis ging.
- Dura Vermeer -
"Alles kan bij Finley, Annemiek denkt super goed mee. Alles is super goed gegaan en de service was fantastisch. De locatie is natuurlijk echt prachtig, vooral in de avond als alle lichtjes van huizen aan de overkant branden en de fakkels aan zijn... Ik raad de locatie aan iedereen aan, het huwelijk was echt perfect."
- Annika & Xander -
Wil je en het totale team hartelijk danken om de bruiloft van Wiesje en Paul tot een geweldige dag te maken. De samenwerking met Mike en Jasper was heel prettig. Ik maar ook het bruidspaar kijken terug op een hele fijne en bijzondere dag. Dank jullie wel!
- Wiesje & Paul -
Allereerst willen we jou en je team nogmaals heel erg bedanken, het was een fantastische dag en alles ging zoals we het graag wilden, het had voor ons niet mooier kunnen zijn!
- Mirjam & Valentino -
Wauw, wat een prachtige en onvergetelijke dag was het gisteren. In een woord: Fantastisch! En dit mede namens jullie!! De aankomst met boot, de aankleding in de view, opmaak van de tafels, ..... Maar ook absoluut de bediening, zeer vriendelijke en attent. Zelfs nog gezwommen in de plassen, geweldig. Echt alles klopte en was top verzorgd. Complimenten!!
- Renate & Johan -
Hartelijk dank aan jou en al je collega's die er voor ons een geweldige dag van hebben gemaakt. Niks dan complimenten van ons en van al onze gasten voor de geweldige locatie, dag en service!   Nogmaals onze grote dank, we hadden de tijd van ons leven en we hadden niks beters kunnen wensen.
- Mira & Andrew -
Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top tijd gehad! Fantastisch! Zalig eten ook! Veel dank voor alle goede zorgen!
- Nike -
Angi en ik willen jou en je collega’s graag bedanken voor de bijzondere dag afgelopen zaterdag bij Finley! Ondanks dat het weer niet helemaal meezat was het een in alle opzichten fantastische dag, die wij nooit meer zullen vergeten! De hele dag is perfect verlopen (en datgene wat niet perfect verliep hebben jouw personeel en onze wedding planner opgelost zonder dat we het door hadden :-) en wij en onze gasten hebben er echt van genoten.   Tot slot was de service van het personeel top; de punten die we voorafgaand telefonisch hadden besproken over de service zijn allemaal uitstekend opgepakt en het ging echt heel goed.  Kortom, wij zijn jou en je collega’s zeer erkentelijk voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dag en ik zou het op prijs stellen als je dat ook die collega’s kan laten weten (met name de blonde dame in het zwart die ik tijdens het diner veel heb gezien (en onze glazen bijschonk :-)) en de blonde jongen die zich tijdens diner en met name tijdens het feest om ons heeft bekommerd).   Nogmaals dank!
- Angelina & Tjalling -
Bedankt voor alles! We hebben een top dag gehad.  
- Kim & Janos -
Hierbij ontzettend dank voor al je inzet voor ons evenement afgelopen vrijdag. De dag was super geslaagd!! We hadden natuurlijk heel erg mazzel met het mooie weer, maar afgezien daarvan was alles super geregeld. In het voortraject hebben we al gemerkt dat je goed met ons meedacht maar ook de uitvoering was top. Alles liep heel soepel. Ook al het personeel was erg vriendelijk en professioneel. Complimenten.   Wellicht tot een volgende keer!
- Brocacef -
We willen jou en al het personeel van Finley echt super bedanken! Ons bruiloft was voor ons een fantastische dag, van begin tot eind genoten. Wat een mazzel met het weer. Zoals we het ons hadden voorgesteld zo is het ook geworden of eigenlijk zelfs nog mooier. Het personeel was erg vriendelijk en regelde alles tot in de puntjes. Het eten was heerlijk en ook de schippers en boottochtjes waren top.   Van mijn ceremoniemeesters begreep ik dat de fotospiegel en letters niet zijn opgehaald, maar dat dit nu met jullie geregeld is voor maandag.
- Emmy & Jurgen -
We willen je heel hartelijk bedanken voor alles vooraf en tijdens onze bruiloft bij Finley Het is zo fijn om te horen van gasten dat onze bruiloft een van de mooiste is die ze tot nu toe meegemaakt hebben. nogmaals bedankt!
- Nilou en Mehdi -
Thanks so much for everything on Wednesday, beautiful venue and fab service! We got great feedback.
- SonicWall -
Bij deze willen we jou, en het hele team van Finley, ontzettend bedanken voor onze onvergetelijke huwelijksdag!! Alles was super geregeld en alles (leek) heel soepel te verlopen. Hierdoor was er een ontspannen sfeer bij ons en bij de gasten wat de feestvreugde uiteraard ten goede kwam ; -) En complimenten ook voor het diner dit was heerlijk en ook alle andere catering in overvloede. Iedereen heeft hier enorm van genoten, van de pata negra, de kaastafel, de lekkere wijnen, tot de automatiekwand! Het zag er ook allemaal zo verzorgd en prachtig uit. Kortom we hebben een geweldige dag gehad, onbeschrijfelijk!!! Heel veel dank!
- Anjuli & Rolf -
Heel hartelijk bedankt voor het fantastisch organiseren van het huwelijk van Alexander en Maureen. De voorbereiding, de dag zelf en de dag erna, alles is zo goed verlopen, dat ik als ceremoniemeester echt niet meer de plank kon misslaan. Dank daarvoor.   Ook mijn dank aan jullie hele team, wetende dat er veel is opgelost buiten ons zicht.
- Ceremonie meester Maureen & Alexander -
Super bedankt Annemiek! Jullie allemaal bij Finley! Was echt geweldig en zo fijn hoe iedereen hielp en alles regelde. Het was echt een perfecte dag! Intens genoten!
- Maureen & Alexander -
Wauw wat hebben wij een onwijs mooie dag gehad gisteren!! Onwijs bedankt voor alles! Jullie hebben het echt allemaal perfect geregeld voor ons. We hebben van iedereen alleen maar complimenten gehad over de locatie, het heerlijke eten en het vriendelijke/leuke personeel. 1000x dank dat mede dankzij jullie het voor ons een dag is geworden om nooit meer te vergeten.
- Kim & Tom -
De zoektocht voor de ideale locatie voor ons huwelijk heeft niet heel lang geduurd. Na het eerste bezoek aan Finley het Witte Huis was het meteen duidelijk. Dit is de locatie voor ons! Alles hierna werd perfect opgepakt door Annemiek. Van het vastleggen van de locatie, het bespreken van de dag tot het uitwerken van de details; Annemiek is een professional en wist ons overal heel goed in te adviseren en mee te helpen. Om de tijd en spanning tot aan de dag zelf te overbruggen zijn we tot tweemaal toe op een proefdiner geweest (er was tussendoor een wissel van cateraar). Ook op deze drukke momenten stond iedereen voor ons klaar om onze wensen door te nemen en alles klaar te maken voor de grote dag. De dag zelf zag de locatie er top uit! Iedereen was goed op de hoogte van de planning en de bediening was vriendelijk en professioneel. Finley het Witte Huis is een prachtige locatie aan het water met de mogelijkheid om geheel in stijl aan te komen met hun prachtige houten speedboot. Net zo belangrijk is de rol van Annemiek en haar team om het bruidspaar vanaf de eerste ontmoeting tot de grote dag te ontzorgen en te laten genieten. Wat ons betreft is Finley Het Witte Huis dan ook dé trouwlocatie van Nederland!
- Debbie & Erik -
"Fantastisch team die er alles aan doet om jou dag perfect te maken. Niks is te gek. Alles is mogelijk. Veel lof voor Annemiek, Mike, Vivianne en het hele team."
- Sophia & Niels -
Het was een geslaagd event, dank voor de goede zorgen en graag tot ziens!
- Capgemini -
Thank you and the team for making our day so wonderful,   we all had a great day time!
- sinot -
Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen en hulp tijdens de bruiloft van Milenka en Randy.   Wat een fantastisch team hebben jullie!
- Ceremoniemeester van Milenka & Randy -
We hebben een enorm tof feest gehad 23 maart.   Dank je wel voor je hulp en je bijdrage hierin. We hebben alleen maar leuke reacties ontvangen van de gasten.
- Autotaalglas -
Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor fantastische prestatie die jullie met met elkaar bij Finley hebben geleverd. Fanny en ik hebben samen met onze gasten een heerlijke avond gehad. De reacties achteraf waren niets dan positief!   Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd feest op een prachtlocatie. Nogmaals, de avond was top. Jullie service en bedrijfsvoering is werkelijk subliem. Daarnaast zal ik Finley ten zeerste blijven aanbevelen
- Fanny & Stephan -
We attended a 50th birthday party at Finley Het Witte Huis. Simply fabulous from beginning to end is the best way to sum up the experience. The location is stunning, especially with the magnificent views directly on to the lake.   The staff were incredibly friendly and the facilities are very well presented. I would highly recommend this venue for both private and corporate events.
- Sarah -
Allereerst willen wij jullie bedanken voor de fantastische middag en avond welke jullie voor ons verzorgd hebben.   In de toekomst zullen wij zeker terug komen!
- Anthos -
Nogmaals dank voor de goede zorgen.   De groep was erg enthousiast over jullie accommodatie en het is zeker voor herhaling vatbaar.
- Novonordisk -
Alles was Super. Wij genieten nog na. Jullie Zijn een super team en hebben dat uitstekend gedaan. Alles was tot in de puntjes in orde . We kunnen echt niets maar dan ook niets negatief zeggen. Dikke dikke merci voor ons een super feest te bezorgen.
- Wendy & Nico -
We hebben het super leuk gehad afgelopen vrijdag! Dank je wel voor de organisatie en het overdragen aan het team ter plaatse. Iedereen vond de locatie prachtig!
- 50 jaar! -
Wij zijn 20 oktober 2018 getrouwd in het Finley. Het is een prachtige locatie waar je zowel met goed of slecht weer een mooie dag kunt beleven. Vooral de goede en snelle communicatie met Annemiek vooraf was al een visitekaartje van hoe onze dag zou verlopen. De goede en lieve zorgen van het personeel en het geweldige eten maakten onze dag compleet. Team Finley: jullie zijn niet voor niets trouwlocatie nr 1! Ontzettend bedankt voor alles, jullie maakten deze dag voor ons en onze gasten tot een ervaring om nooit meer te vergeten. Wij komen graag terug om een jubileum te vieren ????
- Tamara & Bas -
Just wanted to say huge thank you for an amazing day! It was fantastic - beautiful  off site day at the lake !
- Nike -
Alexander en ik willen jullie onwijs bedanken voor jullie service/gastvrijheid/toost/diner/feest. Jullie hebben alles erg goed uitgevoerd en wij zijn erg tevreden over jullie. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van onze trouwdag Het is een dag om nooit meer te vergeten. Nogmaals enorm bedankt voor alles!!
- Ilona & Alexander -
We kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag!   De gehele dag voldeed volledig aan onze wensen en verwachtingen. Iedereen was ook razend enthousiast over de locatie!
- Dominique & Richard -
Frank & ik hebben een onwijs leuke bruiloft bij jullie gehad. De sfeer was super, eten heerlijk en het personeel was heel gezellig. Onze gasten gaven ons terug, dat ze de dag van hun leven hebben gehad. Het weer was ook een cadeautje, want we hebben echt heerlijk buiten kunnen loungen en eten etc.   Wij willen jullie dan ook allemaal heel erg bedanken voor deze dag. Wij kijken terug op een geslaagde dag zoals gepland!
- Claudia & Frank -
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het verzorgen van ons huwelijk. Echt het personeel was geweldig!
- Kimberley & Desmond -
We hebben een fantastische feest gehad 19 augustus, waarin alles klopte. Muziek was top evenals de catering en de bediening. Joop en ik hebben een super feest gehad waarop we met heel veel plezier kunnen terugkijken. Hebben inmiddels veel leuke reacties gehad van onze gasten. Wij danken de hele crew van Finley voor de top verzorging.
- Zomerfeest -
Wij willen jullie hartelijk danken voor alles. Wij hebben een super bruiloft en feest gehad! Dank aan al het personeel dat  alles zo goed heeft verzorgd en de goede service.
- Stephanie & Farhad -
Het was een hele fijne dag, veel dank voor de goede zorgen.
- Rabobank -
We hebben enorm genoten van onze trouwerij en Finley was de perfecte locatie en het hele team was fantastisch!!
- Esther & Kai -
Wij willen jullie graag hartelijk bedanken voor de super organisatie bij Finley, wij hebben echt heel erg genoten en alles liep perfect.  Wij kijken met heel veel plezier terug op deze dag, dank daarvoor :)
- Arianne & Eric -
Iedereen heeft genoten van een heerlijke dag bij Het Witte Huis! De boottocht was top, heerlijk weer! Het eten was goed, alleen maar lof 😊.
- Nike -
Prachtig gelegen locatie, goed verzorgd.
- Zilveren Kruis -
Hartelijk dank voor de goede zorgen van het hele team!
- Stephanie & Ramon -
Wij kijken terug op een zeer succesvolle fCN zomerborrel, mede dankzij jullie prachtige locatie. Fantastisch om het enthousiasme van alle fCN-leden te horen.
- fCN -
Wat een prachtig event was het afgelopen vrijdag. Hartelijk dank voor alle goede zorgen!
- ICM -
Het ontbrak ons aan niets op onze trouwdag. In één woord, Geweldig!! We hebben zo een prachtige dag gehad! Het personeel, de locatie en de communicatie waren super! Ik raad Finley bij iedereen aan!
- Angela & Tijmen -
Wij hebben twee weken geleden enorm genoten van jullie mooie locatie en perfecte zorgen. Van onze gasten kregen wij ook te horen hoe gastvrijheid en goed alles verliep.
- Carina & Daniël -
Wij hebben gisteren een topmiddag gehad, op een fantastische locatie, met heerlijk eten en goed personeel.
- Marktplaats -
Alles is mogelijk bij Finley! Wat een toplocatie maar ook geweldige medewerkers. Zodra wij hier binnenliepen waren we verkocht, dit was onze locatie. Geweldige dag gehad!
- Yolande & Vince -
Toen we op de open trouwlocatie route voor het eerst bij Finley waren, was het heerlijk weer: de villa lag er prachtig bij. Toen we een jaar later gingen trouwen was het nog veel mooier weer en lag de villa er zowaar nog mooier bij. Dat kwam niet alleen door het weer maar ook door het gevoel en de service die Annemiek en haar team ons in de aanloop en op de dag zelf hebben gegeven. Het is een hele fijne locatie die lijkt te zijn ontworpen voor ons huwelijk. Alles kan op 1 locatie maar hoeft niet in dezelfde ruimte. Volop flexibiliteit en comfort. Al onze verzoeken zijn met 'ja' beantwoord en mede daardoor hebben we precies de dag gekregen waar we van tevoren van hebben gedroomd.
- Mirjam & Matthijs -
Wij hebben gisteren (29-5-2018) een topmiddag gehad, op een fantastische locatie, met heerlijk eten en goed personeel. Dit zijn ook opmerkingen die wij van collega’s terug hebben gehad!!
- Aurobindo -
We hebben er echt ENORM van genoten. Precies zoals het moest zijn voor ons! Complimenten hoe je alles voor ons hebt georganiseerd.
- Susan & Johan -
Bedankt voor de schitterende dag! Alles was naar wens. Ook een groot compliment naar het bedienend personeel, de gasten hebben het er nu nog over. Wat deden zij hun werk goed!
- Sanne & Vincent -
We willen jullie bedanken voor afgelopen vrijdag. We hebben een heerlijk dag gehad!
- Sabina & Michiel -
Heeel veel dank voor de prachtige dag! We hebben enorm genoten en het kon niet beter.
- Pum & Anniek -
Lieve lieve lieve Annemiek en topteam!♥️wat hebben wij een FANTASTISCHE dag gehad bij jullie! Het heeft onze dromen overtroffen! Hoe jullie iedereen hebben bijgestaan om alles te regelen, hoe alles tot in de detail was geregeld, spic en span eruitzag en met liefde was geregeld.
- Angelique & Rico -
Lieve Annemiek en team,   Wat hebben jullie ontzettend jullie best gedaan om de dag onvergetelijk te maken en de sfeer was fantastisch. Jullie Mogen echt trots zijn op wat jullie voor werk doen en mensen zoals mij en arjen echt de dag van ons leven hebben geven.   Iedereen van het team enorm bedankt voor hun inzet en met name Jasper en Lisa echt tot in de puntjes alles goed verzorgd.   Ook het eten was top, we hebben alleen maar compliment gekregen van de gasten over de mooie dag en bediening.
- Claire & Arjen -
We hebben een prachtige dag gehad. Het was allemaal goed verzorgd en hebben daardoor goed kunnen genieten.
- Esmeralda & Branco -
Hartelijk dank voor een geweldig feest! Onze gasten en wij hebben ontzettend genoten en zijn nog steeds onder de indruk.   Ook nog eens compliment voor jouw organisatie en de inzet van het hele team.
- Suzan & Jakob -
Mooie locatie, goed verzorgd, goede service, lekkere hapjes en dat alles onder een stralende zon.
- Visma Software -
De bijeenkomst is absoluut naar wens verlopen. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
- Insight -
Your place and service is simply AMAZING, all my attendees fell in love with it.
- Nike -
Het was een fantastische dag! Wat een topservice zeg. Complimenten!
- Annemarie & Mattias -
Wij kijken terug op een geweldige dag en zijn heel blij dat jullie ons zo goed verzorgd hebben.
- Noor & Emile -
Beautiful venue and great personel. Very flexibel with our wishes, and made my 50th birthday party so much fun. I am so happy with how everything turned out, my guests loved everything. All personel had such a professional approach and I cannot be happier!!
- Eva -
It was a great conference last week. Many thanks again for all of your support.
- Bertelsmann -
Ik wilde jullie nog even heel hartelijk bedanken voor alles. Wat was het een geslaagd feest gisteren, boven ieders verwachtingen!!!
- HOCHTIEF -
We willen jullie en de rest van het team heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan deze fantastische dag. Onze keuze voor Finley, waarbij naast de prachtige locatie vooral de snelle, flexibele en professionele indruk (Annemiek) bij ons de doorslag gaf, werd gedurende de aanloop naar het huwelijk keer op keer bevestigd. De persoonlijke benadering werd daarnaast ook erg gewaardeerd.   En ondanks dat wij op de dag zelf vooral oog voor elkaar hadden, is jullie bijdrage ook die dag zeker niet onopgemerkt gebleven. Een fijn gevoel dat alles bij jullie (en ons eigen bruidspersoneel) goed in handen was. Complimenten hiervoor, vooral ook voor Jasper. We hebben ons nergens druk over hoeven te maken
- Sebastiaan & Lotte -
We wouden jullie nogmaals bedanken wat een top dag hebben jullie voor ons georganiseerd echt petje af alles was super wij en onze gasten zijn er nog vol van.
- Edwin & Esther -
Voor ons was dit een droom die werkelijkheid werd. De hele dag vanaf het begin tot het eind was goed verzorgd door goede mensen. Het begin boven met de meiden waar er koffie, thee en citroen water en koekjes klaar voor ons stond, tot de leuke en goede schipper die mij en Isabelle bijna uit het regen hield de hele ochtend, tot alle goede hapjes die geserveerd werd door super leuke personeel. En tijdens het eten: Ik was onder de indruk! Het werd snel, efficient en elegant geserveerd en opgeruimd, de timing was super en het eten en wijn was fantastisch! Het personeel daar was van de beste klasse. Haha, daarna ben ik gestopt met opletten maar volgens mij ging de rest ook super.    Dus nogmaals aan jou en het hele Finley team: super bedankt voor onze droomdag! Wij zouden nergens anders deze dag willen vieren. 
- Niels & Ina -
We hebben enorm genoten van onze dag, het had niet beter kunnen verlopen. Jullie service is top. Iedereen voelde zich op en top verwend. Dankjewel, ook voor de weg ernaar toe. Je was altijd vriendelijk en snel met reacties. Niets meer dan lof voor jullie. ❤
- Jordy & Danielle -
Hartstikke bedankt voor jullie harde werken op de 14e van juli en ook in de aanloop daar naar toe. Het meedenken en flexibiliteit waren zeer fijn. Ook op de dag zelf is het helemaal verlopen zoals we wilden: het eten was heerlijk en werd heel goed uitgeserveerd, alles zag er tiptop uit en ook de bediening gedurende de rest van de avond was perfect.
- Marloes -
Een zeer mooie waardering (8,7) voor jullie als locatie! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid!
- CLC Vecta -
Nogmaals bedankt voor alle moeite en hulp omtrent onze bruiloft het was echt een geweldige dag.
- Rogier & Shelindra -
Hartelijk dank voor alle goede zorgen en een bijzonder mooie en bovenal geslaagde dag!
- Klaas-Dirk -
  Het was een gezellige avond, ook mede dankzij jullie. Trots mogen jullie zeker zijn, want de geleverde service was top ! Het ontbrak aan niets. De heer Ellemeet wil uitdrukkelijk de crew complimenteren met de excellente service. Hij is echt wel wat gewend maar het oog voor detail en de relaxte (lees “natuurlijke”) manier waarop zij ervoor zorgden dat iedereen het naar zijn of haar zin had was echt heel goed. Ook toen iedereen weg was en er nog een paar gezellig aan het napraten waren, was - terwijl zij aan het opruimen waren - alles nog mogelijk. Dit alles zorgde voor een hele fijne beleving.   Wij zullen zeker nog vaak aan deze avond denken.   Nogmaals super bedankt voor jullie bijdrage aan deze avond.
- WilroffReitsma -
We willen je bedanken voor je hulp bij het organiseren van een geslaagde bruiloft. Niet alleen in de maanden voorafgaand aan de bruiloft, maar ook tijdens de voorbereiding op de dag zelf. Heel fijn dat de last-minute wijzigingen rondom de tafelindeling snel doorgevoerd konden worden. En niet te vergeten: het behulpzame bedieningspersoneel tijdens de receptie (bedankt voor de uitleg bij onze hapjes), de chef kok en het bedieningspersoneel alle gastheren en gastvrouwen tijdens het diner (super dat jullie allemaal zo flexibel waren!)
- N & G -
Heel erg bedankt! Wij hebben een prachtige dag beleeft, mede dankzij de inzet van jou en je team! Daarvoor zijn we heel erg dankbaar. Een dag om nooit meer te vergeten!
- Helana & Tobias -
Het was allemaal perfect in orde! Een goede entourage zorgt voor aandacht voor de inhoud, dat blijkt ook hier weer. Niet te vergeten de plezierige en persoonlijke aandacht van jullie allemaal!
- Lindorff -
We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van onze relaties, óók over de locatie!
- AMCS Group -
Complimenten voor de hele organisatie van gisteren! Alles was tot in de details goed geregeld. Diner was super! Ook het team was zeer attent en behulpzaam.
- Mooi Parfumerie -
We hebben een heerlijk feestje gehad, wat een leuke locatie en wat een top personeel!
- Jolande -
It has been a truly amazing day, we all loved it very much! Fantastic location, great service and all together- just great!
- Nike -
Wauw wat was het gaaf en wat hebben we een sprookjeshuwelijk gehad, echt het moet nog allemaal landen.
- Bruid Marij -
Wij zijn super blij dat wij voor Finley hebben gekozen als locatie voor ons huwelijksfeest! Wij willen de collega’s van Finley hartstikke bedanken voor de onvergetelijke dag. Net als de voorbereidende gesprekken, is ook de dag zelf super verlopen. Service echt op en top, stralende mensen op de vloer en achter de bar. We hadden het niet beter durven dromen. Ook onze gasten waren erg onder de indruk en zeer positief over Finley!
- Heidi & Bart -
Ondanks het weer hebben wij een prachtige dag gehad. Dit mede dankzij de professionaliteit en gastvrijheid van team Finley.    
- P & W -
Bedankt! Wat een top dag hebben jullie voor ons georganiseerd, echt petje af. Alles was super, wij en de gasten zijn er nog vol van.    
- E & E -
We willen jullie en de rest van het team heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan deze fantastische dag. Onze keuze voor Finley, waarbij naast de prachtige locatie vooral de snelle, flexibele en professionele indruk bij ons de doorslag gaf, werd gedurende de aanloop naar het huwelijk keer op keer bevestigd. De persoonlijke benadering werd daarnaast ook erg gewaardeerd.
- L & S -
We hebben echt genoten van een heerlijke, perfecte, dag!! Onwijs bedankt voor alles, jullie zijn top!!!
- Andrea & Thomas -
I wish to thank you for the support, commitment and hospitality you gave the Embassy of Italy in the Netherlands during the Gala Dinner organised together with Fiat Chrysler Automobiles Group and the Italian Chamber of Commerce in the Netherlands
- I really appreciated your hospitality -
In ieder geval onwijs bedankt voor je goede zorgen! Iedereen was razend enthousiast. FCA
- Introductie Fiat 500 RIVA -
Goedemiddag Annemiek, Bedankt voor het super strak georganiseerde event van gister. Het was top! Alle gasten waren super enthousiast over de locatie, het heerlijke eten, de bediening, alles klopte gewoon! Hartelijk dank daarvoor!
- L'oreal Kerastase productlancering -
Dank voor de goede zorgen gisteren.
- Allianz -
Bedankt voor de leuke foto. We hebben echt een fantastische dag gehad. Ook de organisatie liep vlekkeloos, dus we hebben nergens aan hoeven denken, dank daarvoor! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten in Tanzania. Groetjes Jasper en Marlieke
- fantastische huwelijksdag -
Proact nog gesproken en ze waren heel blij! Iedereen was vol lof over de locatie en de invulling!
- Proact : vol lof -
- -
Prachtige locatie!!
- Helena -
Echt top! A tot Z klopte alles!
- Martijn -
Exceptional Venue!
- Niels -
Beautiful location, excellent staff took great care of us.
- Doug -
Wij hebben gisteren een onvergetelijke dag gehad bij Finley! Locatie is top, de service geweldig, eten uitstekend! Heel erg bedankt!!!!
- Mike -
De mooiste locatie van midden-Nederland. Maar, ondanks dat de uiterlijke verschijningsvorm van een locatie belangrijk is, zijn het toch de mensen op de locatie zelf die de dag voor je kunnen maken of breken. Juist dit aspect is bij Finley top geregeld. Een echte glimlach is hier normaal en niets is te veel moeite. Je voelt je echt te gast!
- Remko -
Mooiste en beste trouwlocatie ever en wat een service we zijn er gisteren getrouwd we hebben nu nog een smile on our face van oor tot oor Nikki & petroy dankje dankje dankje wat stond alles er mooi bij prachtig en super goed geregeld we zijn jullie eeuwig dankbaar een onvergetelijke dag in de perfecte locatie.
- Alwin -
Top locatie !! Erg leuke avond gehad
- Danny -
Wij hebben op 2 april 2016 mogen trouwen op een deze pracht van een locatie!!! Alles was van A tot Z super geregeld! Wij willen al het personeel nogmaals bedanken !! Jullie hebben onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Nogmaals bedankt heel veel liefs jan en Annelies Miedema
- Annelies -
Geweldige gastvrijheid en service! Wij zijn erg goed ontvangen voor een fotoshoot, het personeel was zeer behulpzaam en dachten mee. Kortom: Uiterst tevreden!
- Sander -
Gisteren hebben wij in een geweldige setting met super vriendelijk en behulpzaam personeel ons huwelijk hier mogen vieren! Een speciaal bedankje voor Mitch voor je meedenken in een andere optie voor de aankomst en alle kleine wijzigingen welke nodig waren i.v.m. de weersomstandigheden. Dank jullie allemaal! Rian & Laurens
- Rian & Laurens -
Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd bij Finley. Helemaal zoals wij in gedachten hadden. Zeer vriendelijk en professioneel personeel met oog voor detail. De locatie is in één woord fantastisch. Heerlijk aan het water en de sfeer is heel warm en romantisch.
- Kim -

Ook een prachtige ervaring bij Finley?

Wij staan dagelijks voor u klaar om u de ervaring te geven die u verdient. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van zakelijk, particulier of huwelijk? Neem dan contact met ons op

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay