Referenties

Lees onze referenties

Veel van onze gasten sturen na afloop van hun bijzondere moment een bedankje. Dat stellen we natuurlijk enorm op prijs! Wilt u weten wat ze over ons zeggen? Lees dan de referenties.

Huwelijk
Particulier
Zakelijk
Bedankt! Wat een top dag hebben jullie voor ons georganiseerd, echt petje af. Alles was super, wij en de gasten zijn er nog vol van.    
- E & E -
We willen jullie en de rest van het team heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan deze fantastische dag. Onze keuze voor Finley, waarbij naast de prachtige locatie vooral de snelle, flexibele en professionele indruk bij ons de doorslag gaf, werd gedurende de aanloop naar het huwelijk keer op keer bevestigd. De persoonlijke benadering werd daarnaast ook erg gewaardeerd.
- Bruidspaar L & S -
We hebben echt genoten van een heerlijke, perfecte, dag!! Onwijs bedankt voor alles, jullie zijn top!!!
- Bruidspaar Andrea & Thomas -
I wish to thank you for the support, commitment and hospitality you gave the Embassy of Italy in the Netherlands during the Gala Dinner organised together with Fiat Chrysler Automobiles Group and the Italian Chamber of Commerce in the Netherlands
- I really appreciated your hospitality -
In ieder geval onwijs bedankt voor je goede zorgen! Iedereen was razend enthousiast. FCA
- Introductie Fiat 500 RIVA -
Goedemiddag Annemiek, Bedankt voor het super strak georganiseerde event van gister. Het was top! Alle gasten waren super enthousiast over de locatie, het heerlijke eten, de bediening, alles klopte gewoon! Hartelijk dank daarvoor!
- L'oreal Kerastase productlancering -
Dank voor de goede zorgen gisteren.
- Allianz -
Bedankt voor de leuke foto. We hebben echt een fantastische dag gehad. Ook de organisatie liep vlekkeloos, dus we hebben nergens aan hoeven denken, dank daarvoor! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten in Tanzania. Groetjes Jasper en Marlieke
- fantastische huwelijksdag -
Proact nog gesproken en ze waren heel blij! Iedereen was vol lof over de locatie en de invulling!
- Proact : vol lof -
- -
Prachtige locatie!!
- Helena -
Echt top! A tot Z klopte alles!
- Martijn -
Exceptional Venue!
- Niels -
Beautiful location, excellent staff took great care of us.
- Doug -
Wij hebben gisteren een onvergetelijke dag gehad bij Finley! Locatie is top, de service geweldig, eten uitstekend! Heel erg bedankt!!!!
- Mike -
De mooiste locatie van midden-Nederland. Maar, ondanks dat de uiterlijke verschijningsvorm van een locatie belangrijk is, zijn het toch de mensen op de locatie zelf die de dag voor je kunnen maken of breken. Juist dit aspect is bij Finley top geregeld. Een echte glimlach is hier normaal en niets is te veel moeite. Je voelt je echt te gast!
- Remko -
Mooiste en beste trouwlocatie ever en wat een service we zijn er gisteren getrouwd we hebben nu nog een smile on our face van oor tot oor Nikki & petroy dankje dankje dankje wat stond alles er mooi bij prachtig en super goed geregeld we zijn jullie eeuwig dankbaar een onvergetelijke dag in de perfecte locatie.
- Alwin -
Top locatie !! Erg leuke avond gehad
- Danny -
Wij hebben op 2 april 2016 mogen trouwen op een deze pracht van een locatie!!! Alles was van A tot Z super geregeld! Wij willen al het personeel nogmaals bedanken !! Jullie hebben onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Nogmaals bedankt heel veel liefs jan en Annelies Miedema
- Annelies -
Geweldige gastvrijheid en service! Wij zijn erg goed ontvangen voor een fotoshoot, het personeel was zeer behulpzaam en dachten mee. Kortom: Uiterst tevreden!
- Sander -
Gisteren hebben wij in een geweldige setting met super vriendelijk en behulpzaam personeel ons huwelijk hier mogen vieren! Een speciaal bedankje voor Mitch voor je meedenken in een andere optie voor de aankomst en alle kleine wijzigingen welke nodig waren i.v.m. de weersomstandigheden. Dank jullie allemaal! Rian & Laurens
- Rian & Laurens -
Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd bij Finley. Helemaal zoals wij in gedachten hadden. Zeer vriendelijk en professioneel personeel met oog voor detail. De locatie is in één woord fantastisch. Heerlijk aan het water en de sfeer is heel warm en romantisch.
- Kim -

Ook een prachtige ervaring bij Finley?

Wij staan dagelijks voor u klaar om u de ervaring te geven die u verdient. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van zakelijk, particulier of huwelijk? Neem dan contact met ons op